UN NADAL MÉS GARANTINT EL DRET A LA SALUT

A La Fundació Comtal hem treballat durant la campanya de Nadal amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida i garantir l’acompanyament i el benestar emocional de 251 infants i adolescents en situació vulnerable.

Amb els 17.000€ recaptats hem pogut entregar material escolar, d’higiene, roba, aliments i joguines als infants. I podrem treballar competències emocionals perquè la canalla pugui enfortir la seva resiliència, créixer, i desenvolupar-se de forma saludable a través de l’artteràpia, la musicoteràpia i el suport psicològic. 

 Concretament hem repartit 96 kg de material escolar i 14 kg de roba per evitar que es quedin enrere per manca d’accés a material i roba adequada per anar a l’escola.

 També hem fet realitat els desitjos de Nadal dels infants, adolescents i joves amb 123 regals i hem organitzat sortides lúdiques perquè puguin alliberar tensions acumulades i gaudir del temps lliure.  

Nadal

Finalment hem garantit les necessitats bàsiques d’alimentació i higiene recollint 1.437 kg d’aliments perdurables i d’higiene que ja gaudeixen infants i joves de l’àrea residencial de l’entitat.

aliments La Salle

La campanya ha estat tot un èxit gràcies a la implicació de 25 empreses, escoles, organitzacions solidàries i de 26 persones donants i col·laboradores amb la fundació i a través de miganodearena.

colaboradors Fundació Comtal

Gràcies a totes pel suport!