CAT | ESP
llegat solidari

Llegat Solidari

El teu esperit solidari pot ajudar a garantir el dret a l’educació de molts infants i joves quan ja no hi siguis.
Inclou la Fundació Comtal al teu llegat solidari. Junts i juntes podrem reescriure el futur d’infants com la Sofia, la Mariami i l’Hanxin.
Gràcies per posar el teu granet de sorra. Gràcies per fer-los costat!

On destinarem el teu llegat a favor de la Fundació Comtal?

reforç escolar
orientació_laboral
llar
beques

Amb la teva aportació podrem garantir l’educació, i millorar la situació familiar i laboral de les més de 2.000 persones que atenem cada any, amb garanties de futur.

Què puc deixar com a llegat?

Una part de la teva herència, diners en efectiu, béns mobles i immobles o valors financers, en funció de les teves circumstàncies i del que desitgis.

Com puc fer el testament?

Si decideixes incloure la Fundació Comtal com a beneficiària del teu llegat, et recomanem que t’informis i assessoris sobre les diferents possibilitats. La teva notaria pot resoldre els dubtes que tinguis, però també pots contactar amb nosaltres perquè t’ajudem, escrivint-nos al mail fundraising@comtal.org o trucant al 932954636.

af79e2c484b54dd8236c661b9fa09022

En el moment de fer el teu testament davant de notari, especifica la teva voluntat i demana que incloguin les següents dades identificatives de la nostra organització: Fundació Privada Catalana Comtal amb NIF G61779088 i domicili social al carrer Amadeu Vives, 6, 08003 Barcelona. Inscrita en el Registre de Fundacions de la Generalitat de Catalunya amb el número 1231.

Comunica’ns si has inclòs a la Fundació Comtal al teu testament i així vetllarem perquè es compleixi la teva voluntat.

gràcies
Back to Top
Posa't en contacte amb nosaltres i t'informarem encantats! Tel. 93 319 98 55 • Fax 93 295 46 36 • email comtal@comtal.org
X