AQUEST ANY HEM TINGUT UN ESTIU MOLT COMPLERT!

Com sempre, l’estiu ha estat inoblidable!

A les diferents activitats d’estiu de la Fundació han participat 140 infants i joves del Casc Antic de Barcelona! Han gaudit de sortides, excursions, colònies i campaments, coneixent la natura, apropant-se al mar, fent dinàmiques, gimcanes, jocs de coneixença i moltes activitats amb les que s’han divertit molt.

També ha tingut molt èxit el campus tecnològic, que està en marxa a la Fundació des de l’any passat. Els joves han gaudit molt amb els tallers sobre robòtica, programació i 3D a les nostres aules!

Creiem plenament en l’educació en el lleure, on els infants i joves poden aprendre a través dels valors i d’un oci saludable junt amb els seus amics i amigues.

Cal agrair, amb especial ímpetu, als nostres educadores i educadores tota la seva feina. Van preparar amb moltíssimes ganes i motivació totes les activitats a realitzar i després han estat dia a dia amb els nens i nenes donant-ho tot per fer-los feliços, potenciar a cada un d’ells i fer que se sentissin com a casa. També cal agrair tota la participació de voluntaris i voluntàries, que, de manera totalment altruista, han sigut el motor d’energia de les activitats, han connectat moltíssim amb els infants i joves i han pogut aportar les seves noves idees.

Sempre acompanyats amb una atenció personalitzada, ajudem als nens i joves a créixer i a creure en ells mateixos perquè arribin allà on vulguin arribar i siguin allò que vulguin ser.

Us deixem unes quantes imatges perquè veieu què bé s’ho van passar aquest estiu!