ARRANQUEM L’E2O MÉS UNITS QUE MAI

Amb el lema “Units/des  encaixem millor”, els educadors i educadores, per a l’inici del curs, han decidit fer un puzle molt peculiar amb tots els joves dels diferents programes de formació i les seves famílies.

A les reunions inicials van demanar als joves i a les famílies que retallessin una peça de puzle, la pintessin i hi escrivissin una paraula o frase de força pel nou curs. Aquest va ser el resultat!

El missatge que es va fer arribar és que un conjunt de peces encaixades tenen molta més força i consistència que una de sola. Creiem que junts podrem fer una feina encara millor. És molt important que les nostres maneres d’educar estiguin coordinades i siguin transversals, així com els nostres programes, per poder oferir la millor intervenció als infants i joves en risc d’exclusió del barri.

A llarg de les reunions amb les famílies, també es van fer dinàmiques de coneixença i se’ls va explicar la manera de treballar, el que s’espera dels joves, i els recursos i opcions que tenen tots ells dintre la fundació.

Aquests primers dies els educadors i coordinadors han treballat de valent planificant i preparant totes les formacions i activitats que faran amb els joves! Quina gran feina fan!