L’ORIOL CASTRO ENS VISITA I VAM APRENDRE MOLT!

Acabem l’any amb una visita molt especial!

El Xef Oriol Castro del Restaurant Disfrutar, millor restaurant a Barcelona i 5è del món, ha visitat l’alumnat del PFI d’Auxiliar d’Hoteleria, Cuina i Serveis de Restauració de l’Escola de Segona Oportunitat per conèixer el que fan i inspirar als nostres joves.

L’Oriol els hi va explicar com va descobrir la seva vocació i quina va ser la seva experiència personal i professional fins aconseguir obrir el restaurant Disfrutar.

La clau de l’èxit és l’esforç, el treball en equip, l’actitud, la responsabilitat i sobretot no perdre la il·lusió i la passió per allò que fas.
Oriol Castro.
Oriol Castro

També va explicar algunes de les tècniques culinàries i experiència gastronòmica que es viu al Restaurant Disfrutar a partir de vídeos i anècdotes viscudes.

restaurant disfrutar

En finalitzar la xerrada els joves es van sentir apoderats i amb ganes de continuar lluitant pels seus somnis.

Sereu el que vulgueu ser, no tingueu por, amb constància, passió i cor, les oportunitats arriben. Aquí tots som iguals, tots valem per a alguna cosa i vosaltres sou igual de vàlids que jo.
Oriol Castro.

Gràcies al Restaurant Disfrutar, i especialment a l’Oriol, per fer-nos un lloc a l’agenda. Els joves van aprendre moltíssim! I van viure una experiència formativa i motivadora que mai oblidaran.

xerrada