DRETS I SOMNIS GARANTITS AL NADAL

A La Fundació Comtal hem treballat intensament durant la campanya de Nadal amb l’objectiu d’evitar que es vulnerin els drets de 217 infants i adolescents en situació vulnerable i fer realitat els seus somnis de Nadal. Amb els 12.411 recaptats hem pogut entregar material escolar, d’higiene, roba, aliments i joguines als infants. I hem fet realitat els seus desitjos a través de sortides lúdiques, formació i acompanyament.

 Concretament hem repartit 1.439 kg de material escolar i 12 kg de roba per evitar que es quedin enrere per manca d’accés a material i roba adequada per anar a l’escola.

També hem garantit el dret al joc i al lleure entregant 120 regals a infants i fent sortides lúdiques al Chiquipark, al Laser Tag i al Bosc Encantat, entre altres.

chiquipark
regals

Finalment hem vetllat pel dret a la salut i al benestar recollint 1.767 kg i 610 litres d’aliments perdurables i d’higiene, que ja gaudeixen els nostre infants joves de l’àrea residencial.

aliments
productes alimentaris

La campanya ha estat tot un èxit gràcies a la implicació de 17 empreses, escoles, organitzacions solidàries i de 44 persones donants i col·laboradores amb la fundació i a través de miganodearena.

Amazon
Banco Mediolanum
Nexe
Col·legi de Farmacèutics de Barcelona
La Salle Montcada
La Salle Palamós
AMPA La Salle Premià
Musik Hotel
La Salle Congrés
Tarannà
La Salle Torreforta

Àgora La Salle
Caixabank
Finestra Oberta
Infinitim Denim
La Salle Barceloneta
La Salle Bonanova
La Salle Comtal
La Salle Figueres
La Salle Gracia
La Salle Manresa

Gràcies a totes pel suport!