GAUDIM DEL IV SOPAR SOLIDARI

El passat divendres 17 de juny vam celebrar el IV Sopar Solidari #ReescrivimFutur.

Gràcies a totes les persones solidàries que han assistit al sopar, i a les que van col·laborar amb la fila 0, hem aconseguit més de 2.025€ que es destinarà a finançar part de les activitats d’estiu, colònies, i campaments de 125 infants, adolescents i joves.

D’aquesta manera, fem possible l’estiu que es mereixen i necessiten i garantim que visquin l’estiu, de forma inclusiva, divertida i saludable.

sopar solidari

68 persones convidades ens van acompanyar durant el sopar i 36 adolescents i joves de la Fundació Comtal van col·laborar durant l’esdeveniment, en una nit molt especial, plena d’alegria, màgia, bona companyia, retrobaments i il·lusió compartida.

coctel fundació comtal

L’equip de cuina i servei de l’Escola de Segona Oportunitat, va ser un dels grans protagonistes de la nit, qui es va encarregar de fer el menú degustació del sopar i el servei durant l’acte. Com sempre, van fer un treball espectacular, oferint un dinar boníssim i un servei immillorable.

mag gam tarrés

Un complet encert i plaer va ser poder comptar amb la solidaritat i el talent del Mag Gam Tarrés, qui ens va oferir durant el sopar diferents espectacles de màgia de prop.

També volem agrair a l’equip de joves del Centre Obert i les Llars el suport donat durant l’esdeveniment amb el control i venda d’entrades i el suport en el muntatge i recollida del sopar. Sense vosaltres, res hagués estat igual!

rifa solidaria

L’acte va finalitzar amb l’agraïment de direcció i amb la resolució del sorteig solidari, que es va fer amb el suport de les joves del CRAE La Salle i patronat.

Fundació Comtal

Gràcies a totes les empreses i escoles col·laboradores que s’han sumat per fer possible el sopar i garantir el dret al lleure educatiu:

colaboradores

JUNTS I JUNTES FEM POSSIBLE UN ESTIU INCLUSIU!

Per finalitzar, us deixem el vídeo resum de tot el que vam viure durant el sopar. Us esperem amb moltes ganes en la propera edició. Gràcies de tot cor!