ACTUEM DAVANT L’EMERGÈNCIA SOCIAL

Han passat ja molts mesos des de que es va iniciar la crisi sanitària per la Covid-19, que ens va portar a un confinament llarg i ple d’incerteses. De seguida vam detectar les necessitats d’infants, joves i famílies en situació vulnerable i vam començar a treballar per revertir la seva situació i seguir acompanyant-los #ApropenlaDistància.
Avui, fem balanç del que hem aconseguit gràcies a moltes persones, escoles i empreses solidàries:

  • Dotar de dispositius tecnològics a 96 famílies i joves sense recursos
  • Entregar 100 kits de material escolar a infants i joves
  • Donació de 87 targetes moneder a 60 famílies per cobrir despeses d’alimentació i higiene
  • Facilitar materials de protecció pels infants i joves del Casal d’Estiu Tria
  • Obrir quatre serveis d’acompanyament i orientació online, de dilluns a divendres, per resoldre dubtes tecnològics, escolars, jurídics i laborals i per a acompanyar a les famílies en el dia a dia.
  • Dotar d’aliments frescos i envasats als joves de les nostres llars de promoció de l’autonomia.

Facilitar dispositius electrònics i material escolar va ser un primer pas per garantir la continuïtat formativa dels qui no tenien recursos però també ha fet falta acompanyar als pares, mares i referents en el procés vital dels seus fills i filles.
Durant aquests darrers mesos, l’atenció individual ha agafat més força que mai, i ens hem adaptat a horaris i necessitats per garantir el benestar emocional i educatiu de les persones ateses.

SOLIDARITAT EN TEMPS DE CRISI

Per poder obrir de nou els locals i complir els protocols de seguretat sanitària, necessitàvem fer una inversió extra en mascaretes, gels hidroalcohòlics, guants, termòmetres i altres materials per realitzar les activitats amb seguretat i mesures apropiades.

Gràcies a la donació del Col·legi de Metges de Barcelona, hem pogut tornar al treball i iniciar el Casal d’Estiu amb tota la protecció necessària.

Altres empreses com Amazon, Caixabank i Parlem Telecom han contribuït a minimitzar l’escletxa digital, més patent que mai, a causa del tancament de les escoles i la formació a distància, donant-nos tauletes i targetes de connectivitat pels nostres infants i joves.

MÉS QUE GRÀCIES

Només tenim paraules d’agraïment. Gràcies a tots els que ens heu escoltat i ajudat durant aquest període excepcional. Gràcies pel vostre compromís i confiança:

Amazon

Caixabank

Col·legi de Metges de Barcelona

Finestra Oberta

Imex Medical Global, S.L.

La Salle Bonanova

Mercabarna

Parlem Telecom

Particulars, socis/es i voluntariat.

Encara tenim un munt de reptes per endavant.
És temps d’actuar i continuar treballant per revertir les causes de vulnerabilitat agreujades per la pandèmia

SEGUIM LLUITANT PER FER FRONT A LES DESIGUALTATS.