LOTS I POSTALS DE NADAL PER UNA BONA CAUSA

Des de la Fundació Proide i la Fundació Comtal us oferim, aquest Nadal, dos productes solidari amb els que podeu col·laborar per ajudar als col·lectius més vulnerables. La situació viscuda arrel de la pandèmia està agreujant les dificultats dels infants i joves als que acompanyem, per això necessitem, més que mai, sumar esforços.
Aquest any us oferim la tradicional postal de nadal, i/o un lot de comerç just.

Lot de Nadal

Conté productes d’Alternativa 3: 1 tauleta de xocolata negra mascao 70% cacau, 1 paquet de panela 400 g, 1 paquet de
cafè molt Essenziale 250gr, 1 capsa de cartó reciclable reutilitzable, 1 got de bambú compostable model Bon Frer 350m.
També conté 1 capsa de galetes feta pels joves de l’Escola de Segona Oportunitat, una bossa de Proide i una postal de Nadal.

Postals de Nadal: 

Podreu triar entre dos dissenys. Per a veure els dissenys, podeu fer click aquí

Per fer comanda:

Podeu fer la comanda indicant el nombre de lots o postals que vulgueu i les especificacions omplint el formulari següent abans del dia 9 de novembre: Enllaç al formulari.

Aportación: IVA i despeses d’enviament  incloses

Un cop feta l’entrega, us demanem que feu el donatiu corresponent mitjançant transferència a la Fundació Proide, al número de compte: ES57 2100 0887 5902 0027 0599. Indiqueu el nom  i el concepte de l’ingrés, “Lots de Nadal 2020”, per tal de poder fer el seguiment.

Beneficis solidàris per una bona causa

Els beneficis obtinguts amb els productes solidaris es destinaran a donar oportunitats de futur a infants i joves en situació vulnerable de Barcelona, Guatemala, Perú, Madagascar, Togo i Líban.