EL SEU FUTUR, EL NOSTRE SOMNI

Coneixes la realitat dels joves en risc d’exclusió? El 80% dels que nens que neixen pobres, continuaran pobres quan siguin adults. A la Fundació Comtal lluitem dia a dia per trencar aquesta situació i donar una oportunitat als que més ho necessiten. Amb la campanya de la Universitat Politècnica del Carrer (UPC) fa més d’un any que denunciem la precària situació que viuen molts joves a la nostra ciutat.

En els darrers anys, el risc de pobresa per als joves de Barcelona ha augmentat considerablement. Per aquest motiu, hem de treballar junts perquè aquesta injustícia social desaparegui.

Llancem 3 vídeos nous on els infants i joves de la Fundació ens expliquen el seu somni de futur. Volem que la Paola, el Rai, la Sofia, la Salma, el Nicolàs, la María, la Beatriz, l’Adri, l’Arama i tots els nens que es troben en el mateix context, arribin a ser el que ells vulguin ser. Procurem que el somni de la Salma, de Barcelona (12 anys), de ser dissenyadora de moda, es faci realitat. També, el de la María, de Bolívia (18 anys), de ser monitora de lleure. Vetllem perquè l’Adri, de Romania (13 anys) aconsegueixi fer la carrera d’informàtica per ser YouTuber. El seu futur, és el nostre somni.

Treballem per millorar la vida dels joves, donant-los suport emocional i formatiu des de ben petits, per augmentar la confiança que tenen en ells mateixos i així lluitin pels seus somnis, reduint la situació de vulnerabilitat.

Són nens i joves amb històries difícils, de superacions personals i amb molt potencial i ganes de tenir un futur millor. Junts podem aconseguir que tots tinguem les mateixes oportunitats per reduir aquesta escletxa social i que aquests joves surtin de la Universitat Politècnica del Carrer.

Ens ajudes?

Aquí podeu veure els desitjos de futur de la Paola, el Rai i la Sofía.

 

Ajuda’ls a Reescriure el seu Futur