UN NADAL SOLIDARI I MÀGIC A LA FUNDACIÓ COMTAL

Comencem l’any nou plens d’energia, amb ganes de compartir els més de 350 somnis de nadal que s’han fet realitat gràcies a la implicació de 20 empreses, escoles i organitzacions solidàries i més de 30 persones donants.

El passat 3 de gener vam organitzar la festa de nadal i vam convidar als i les nostres protagonistes; infants, joves i famílies del Centre Obert Tria i del Tria Estudi per gaudir d’una tarda plena de màgia, somriures i sorpreses.

La festa va començar amb un esmorçar boníssim amenitzat per un photocall i música on petits i grans van poder fer-se fotos, ballar, jugar i cantar sense parar.

La part més emocionant de la tarda va començar amb l’arribada del Tió, que va portar més de 160 regals personalitzats als nostres usuaris i usuàries.

Infants i joves, amb molta il·lusió, van obrir els regals del Tió i els van compartir amb amics, amigues i familiars.

Però aquests no van ser els únics somriures de Nadal. Infants i joves de l’àrea residencial van poder celebrar, un any més, els Reis, el Tió, les sortides i els dinars de Nadal. I els joves de l’Escola de Segona Oportunitat van rebre els regals que havien demanat aquestes festes: usb’s, motxilles, diccionaris i un sac de boxa per descarregar les tensions del dia a dia. Quin goig ens va fer veure’ls feliços!

Aquest Nadal també hem rebut moltíssims aliments que utilitzarà l’alumnat del PFI de cuina i molts altres projectes de l’entitat per fer i gaudir de receptes saludables durant tot l’any.

Gràcies a la implicació de tots els col·laboradors i col·laboradores hem donat més de 1.375 kg i 431 litres d’aliments a les persones que atenem.

En els pròxims mesos i sempre agraïts per qui ho ha fet possible, continuarem dibuixant somriures i fent realitat 7 activitats i sortides lúdiques amb les persones que atenem i tenen menys recursosAnirem al AventuraPark, al Salting, a la Bolera i a sopar amb els diferents grups d’edat del Centre Obert. També anirem a la neu amb el grup d’adolescents i joves del Centre Residencial. Estan molt emocionats esperant la sortida!

Gràcies de tot cor per col·laborar i ajudar-nos a fer realitat el Nadal que es mereixen els infants i joves que atenem. Gràcies per construir un futur amb igualtat d’oportunitats. Gràcies a:

Associació de Voluntaris de “la Caixa”

AMPA La Salle Horta

AMPA La Salle Montcada

AMPA La Salle Premià

Caixabank

Campus URL

OAK House

Firmenich

La Salle Barceloneta

La Salle Bonanova

La Salle Comtal

La Salle Congrés

La Salle Horta

La Salle Manresa

La Salle Mollerussa

La Salle Montcada

La Salle Gracia

La Salle Palamós

Finestra Oberta

Musik Hotel

Junts i juntes hem aconseguit un Nadal solidari i màgic. Junts i juntes #ReescrivimFutur!