UN NADAL PER COMBATRE LES DESIGUALTATS

La campanya de Nadal que vam llançar fa dos mesos ha finalitzat amb èxit gràcies a la implicació de 21 empreses, escoles, organitzacions solidàries i de 142 persones donants i col·laboradores amb la fundació i a través de Miganodearena.

Repte solidari a favor de l’educació

Junts i juntes hem fet possible el repte que vam llençar amb l’objectiu d’aconseguir que infants i joves no es quedin enrere a l’escola a causa de la seva situació socioeconòmica.

Junts i juntes hem sumat més de 8.000€ que s’estan destinant a comprar ordinadors, material escolar i material de protecció front la Covid per 300 infants i joves sense recursos.

Donacions en espècie més necessàries que mai

Gràcies a la implicació dels nostres col·laboradors i col·laboradores, vam rebre durant el Nadal més de 1.400 kg i 500 litres d’aliments perdurables que ja hem entregat a l’àrea residencial, al Centre Obert pels berenars dels nens i les nenes, i a l’Escola de Segona Oportunitat perquè l’alumnat del curs de cuina pugui formar-se i aprendre a fer receptes saludables.

Ja hem començat a repartir també el material que hem rebut en forma de donació, com són els kits de material escolar, els ordinadors, el material de papereria i altres.

Celebrem i ens acomiadem del Nadal

Junts i juntes hem pogut també celebrar el Nadal amb els nostres infants i joves i repartir il·lusió, més necessària que mai.

La celebració del Nadal va acabar el passat 5 de gener gaudint d’una festa nadalenca amb els infants i adolescents del Centre Obert i Tria Estudi.

Va ser una tarda plena de màgia, somriures i sorpreses. La festa va començar amb un esmorçar amenitzat per un photocall i música on petits i grans van poder fer-se fotos, ballar, jugar i cantar sense parar.

La part més emocionant de la tarda va començar amb l’arribada del Tió, que va portar 115 regals als nostres infaants i joves.
Infants i joves, amb molta il·lusió, van obrir els regals i els van compartir amb companys i companyes.

Però aquests no van ser els únics en rebre regals aquest Nadal. Infants i joves de l’àrea residencial també van poder celebrar, un any més, els Reis. Quin goig ens va fer veure’ls gaudir de la diada!

Motius per agrair

Ara, que donem tret de sortida al 2021, comencem l’any nou plens d’energia i amb ganes de continuar treballant per donar resposta a les desigualtats educatives i revertir la situació d’emergència social.

Gràcies de tot cor a tots i totes per posar el vostre granet de sorra i fer d’aquest Nadal atípic, un Nadal solidari i màgic. Gràcies a:

Associació de Voluntaris de “la Caixa”

AMPA La Salle Premià

AXA Todo Corazón

Banco Mediolanum

Caixabank

Campus URL

Comunitat La Salle Gràcia

Finestra Oberta

La Salle Barceloneta

La Salle Bonanova

La Salle Comtal

La Salle Congrés

La Salle Manresa

La Salle Mollerussa

La Salle Montcada

La Salle Gracia

La Salle Palamós

La Salle Premià

La Salle Torreforta

Nasco

OAK House

On Translation