UN CASAL D’ESTIU MÉS QUE NECESSARI

Arriba l’estiu i volem garantir el dret al lleure de més de 100 infants i joves que han estat emocionalment afectats per la crisi sanitària i el confinament.

Aquest estiu, infants i adolescents necessiten trencar amb la inactivitat física i relacional dels últims mesos, retrobar-se amb els seus companys i companyes, fer noves amistats, gaudir de la natura, jugar a l’aire lliure i recarregar energies.

 Què faran durant el casal?

Infants i joves gaudiran d’experiències socioeducatives basades en l’oci i treballaran en la reincorporació d’hàbits saludables en les seves rutines.
Com sempre, vetllarem perquè grans, mitjans/es i petits/es visquin un estiu de desconnexió, aprenentatges i molts somriures!

 

Com a novetat, aquest any,  compaginarem activitats de lleure amb espais de reforç i acompanyament escolar, per tal que nens, nenes i adolescents es preparin adequadament pel proper curs escolar.

Mesures de protecció i seguretat

L’equip educatiu del casal està treballant intensament per adaptar-se a la situació d’excepcionalitat, organitzant activitats on es respecti en tot moment els protocols i les mesures sanitàries decretades  per l’administració i el departament de salut.

PROGRAMACIÓ CASAL D’ESTIU PER GRUPS D’EDAT

El Casal d’Estiu 2020 començarà a partir del dia 29 de juny i finalitzarà entre el 17 i 31 de juliol, segons grup d’edat:

  • De 3 a 5 anys: del 29 de juny al 10 de juliol.
  • De 6 a 8 anys: del 6 de juliol al 17 de juliol.
  • De 9 a 12 anys: del 20 de juliol al 31 de juliol.
  • De 13 a 16 anys: del 29 de juny al 3 de juliol.

VOLS FER VOLUNTARIAT AL CASAL D’ESTIU?

Si aquest estiu estàs interessat/da en fer voluntariat durant les dates que acabem d’esmentar, escriu-nos a voluntariat@comtal.org o truca’ns al 649 92 48 20.
Necessitem gent com tu, compromesa, solidària i amb ganes de col·laborar durant una setmana com a mínim.

Horari: de 10 h a 17 h de dilluns a dijous i divendres de 10 h a 15 h, amb dinar i esmorzar inclòs cada dia.

Quin és el paper de la persona voluntària?

 Els i les voluntàries podran donar suport a l’equip educatiu per tal d’acompanyar adequadament a infants i joves durant l’estiu i també podran proposar i dinamitzar activitats educatives i de lleure encara que no tinguin el carnet de monitor/a de lleure.

Apunta’t a fer voluntariat. Rebràs molt més del que dones!