ESTIU GAUDIT I SUPERAT. ESTIU PER RECORDAR!

Educadors i educadores van preparar per al Casal d’Estiu 2020 un munt d’activitats per tal que infants i adolescents poguessin gaudir d’un estiu únic després de mesos de confinament, inactivisme i aïllament.

Amb l’arribada de l’estiu, infants i adolescents van poder tornar a sociabilitzar i recuperar hàbits d’aprenentatge a la Fundació Comtal participant en activitats de lleure i espais de reforç i acompanyament escolar durant el juliol.
A través d’una metodologia lúdica i en un ambient distès, hem pogut preparar-los  adequadament per l’inici del nou curs escolar.

Aquest any el Casal es va organitzar des de l’excepcionalitat de la crisi sanitària, que va alterar la planificació d’activitats, espais i horaris amb la finalitat de complir amb les mesures de seguretat, salut i higiene decretades per la Generalitat de Catalunya.

Al casal, vam implementar controls d’accessos i registres de simptomatologia, entrades esglaonades, grups petits de convivència de 10 infants, activitats de lleure i oci saludable a l’aire lliure i planificades per mantenir distàncies, i noves rutines de neteja i higiene personal per tal de poder gaudir d’un estiu extraordinari, segur i digne!

Un treball organitzatiu intens però molt satisfactori que s’ha realitzat gràcies a l’esforç i la professionalitat de l’equip educatiu i voluntariat del Casal d’Estiu. Enhorabona, heu aconseguit donar resposta a les necessitats emocionals, socials i educatives de més de 100 infants i adolescents.

Estiu gaudit i superat. Gràcies a la Fundació Probitas, a l’Ajuntament de Barcelona, la Caixa Proinfancia i el Departament de Treball, Afers Socials i famílies, i a l’equip del Casal per fer-ho possible!