JUNTS FEM UN NADAL SOLIDARI

A la Fundació Comtal acompanyem als infants, joves i famílies al llarg de l’any perquè puguin donar-li la volta a les dificultats que viuen en el dia a dia i reescriure el seu futur. Quan arriba el Nadal, anem una mica més enllà i impliquem a persones, escoles, organitzacions i empreses perquè ens ajudin a celebrar el Nadal amb la màxima il·lusió.

Com puc col·laborar amb la campanya solidària de Nadal?

  • Econòmicament o amb entrades per fer possibles sortides i activitats amb els grups d’infants.
  • Amb regals individuals i jocs per celebrar el tió i els reis amb petits i grans.
  • Fent donació d’aliments per utilitzar als àpats i els tallers d’hàbits saludables.
  • Regalant la postal solidària als teus amics o treballadors per 0,80€ unitat. Com a novetat d’aquest any,  els beneficis es repartiràn entre la nostra entitat i la Fundació Proide.

Posa’t en contacte amb nosaltres al telèfon 932954636 per veure tot el que necessitem i escollir de quina forma et pots implicar. Els regals estan estructurats per grups d’edat i responen a necessitats reals dels nostres usuaris, alhora que aporten valor educatiu.

Tots els regals han de ser nous i sense embolicar i es repartiran entre els 100 infants, adolescents i famílies sense recursos de la Fundació Comtal en la celebració del tió i els Reis.

Per col·laborar econòmicament i fer possibles les sortides fes clik  aquí o fes un ingrés al número de compte: 2100 3002 00 2200314811 sota el concepte Campanya de Nadal.

La recollida de regals i aliments es durà a terme del 11 al 20 de desembre al Carrer Allada Vermell, 5, de Barcelona.

Moltes gràcies!