A LA FUNDACIÓ COMTAL FEM 25 ANYS!

Aquest curs hem celebrat 25 anys d’intervenció socioeducativa i laboral al Casc Antic de Barcelona i ho hem fet amb la vostra companyia! Amics i amigues, voluntariat, donants, col·laboradors i col·laboradores, entitats, empreses… tots i totes heu estat al nostre costat al llarg del curs donant-nos el vostre suport i confiança.

L’exposició fotogràfica va ser el tret de sortida del nostre aniversari donant a conèixer l’evolució de la fundació a través d’imatges. L’eix central van ser els nostres valors i els protagonistes van ser treballadors i treballadores, voluntaris i voluntàries, infants i joves de la casa, i alumnat d’E2O, que es van encarregar de cuinar i oferir el servei de càtering i de l’atenció a les persones assistents.

També vam aprofitar aquesta exposició  per presentar la nova imatge corporativa. L’esdeveniment va finalitzar amb un brindis per seguir treballant per un futur millor per totes les persones que acompanyem dia a dia a la Fundació Comtal.

El segon esdeveniment que vam organitzar va ser una Jornada Tècnica per parlar de la situació de vulnerabilitat que viuen molts i moltes joves a la ciutat de Barcelona.

La jornada va comptar amb la presència de professionals de diferents sectors que van parlar sobre aquesta realitat i també amb la ponència de joves atesos per la Fundació Comtal, que ens van explicar les seves vivències i experiències personals.

Es van viure moltes emocions. Les veus dels i les joves es van sentir ben alt i ben clar.

A l’abril, vam continuar la celebració oferint un Concert Solidari de Gospel a la Basílica de Santa Maria del Mar. La Coral Súnion, dirigida per David Suárez, i  l’alumnat de l’àrea d’E2O de la Fundació Comtal es van encarregar de posar veu, art i espectacle al concert.

A més a més, la coneguda cançó This is me de Keala Settle va ser el tret de sortida perquè el grup de dansa Dance Emotion sortís a ballar deixant sense paraules al públic.

Ja al maig vam organitzar el nostre tradicional #SoparSolidari. Va ser una nit molt especial plena d’alegria, música, màgia i bon ambient, on l’alumnat de l’Escola de Segones Oportunitats, va protagonitzar l’acte, elaborant els entrants freds, fent el servei de càtering i donant la benvinguda a les persones assistents. La participació de l’alumnat i l’energia dels convidats i convidades van ser clau perquè esdevingués una nit màgica.

Per últim, vam tancar el nostre 25è aniversari participant a la Festa Major del Casc Antic de Barcelona com a pregoners i organitzant una nutellada popular.

El pregó va donar el tret de sortida a les festes del barri i vam tenir l’honor de compartir-lo amb La Salle, que celebra el 300 aniversari de la mort del seu fundador.

Amics, infants, joves i gent del barri van passar una tarda molt agradable gaudint de l’actuació dels Falcons de Barcelona i d’una #Nutellada popular als jardins del Pou de la Figuera. L’acte va posar punt final a un curs ple d’emocions i treball ben fet.

Volem agrair la tasca i la implicació de totes les organitzacions, empreses, entitats, amics, socis, voluntaris i professionals que heu apostat per nosaltres. Gràcies al vostre suport, els infants i joves als que atenem tenen l’oportunitat de poder reescriure el seu futur.

Tots junts hem aconseguit atendre a més de 47.000 infants, joves i famílies i hem portat a terme 22 projectes d’integració social.

A continuació, podeu veure el vídeo dels 25 anys fent clic a la imatge:

GRÀCIES A LA COL·LABORACIÓ DE