JUNTS/ES BATEGUEM MÉS FORT!

La Salle Solidària proposa aplegar les diferents escoles de Catalunya en un format nou i diferent de Cors Solidaris. Per això, animem a tothom a participar en la mostra a través dInstagram (@lasallecatalunya), on amb l’esperit de l’etiqueta #LASALLEBATEC, bategarem junts i juntes a través de la música i la solidaritat.

JUNTS I JUNTES BATEGUEM MÉS FORT

Proposem a tots els lasal·lians i lasal·lianes (escoles, comunitats, grups)  enviar a pastoral@lasalle.catla gravació en vídeo d’una cançó, en el format que vulgueu (solista, duet, cor, banda…) d’uns TRES MINUTS aproximadament (per garantir la seva visualització) que ens ajudi a sentir-nos ben units, en fraternitat  i que promogui el lema: JUNTS/ES BATEGUEM MÉS FORT.
Al llarg dels cinc dies (24-28 de maig), visualitzarem les cançons,  coneixerem diferents testimonis, projectes i posarem rostre a la tasca de Fundació PROIDE i Fundació COMTAL.
Cada persona que faci una aportació al repte de migranodearena  podrà participar en un sorteig solidari ( iPad)  amb tantes opcions com aportacions hagi fet.

A FAVOR DE LA FUNDACIÓ PROIDE I LA FUNDACIÓ COMTAL

Totes les aportacions aniran destinades a LA SALLE SOLIDÀRIA, per impulsar  la tasca que en aquest curs tant difícil, estan duent a terme tant Fundació PROIDE com Fundació COMTAL.
Podeu fer aportacions a migranodearena fins al 7 de juny.

Esperem la vostra participació! I que soni la música i la solidaritat.