JA SOM ESCOLA DE SEGONA OPORTUNITAT

El passat 3 d’abril vam assistir a la IV Trobada Nacional d’E2O a Madrid i va ser allà on ens van donar una notícia que feia temps que esperàvem: Ens van confirmar que ja som membres de l’Associació Espanyola d’Escoles de Segona Oportunitat! No se’ns acut un regal millor per celebrar els nostres 25 anys.

L’abandonament escolar i l’atur juvenil són problemes reals i hem de treballar tots junts per garantir la igualtat d’oportunitats. A la Fundació Comtal estem orgullosos de poder formar part del model E2O i ens esforcem dia a dia per ajudar a trencar aquesta escletxa social i laboral perquè els joves puguin tenir un futur digne al seu abast.

A la trobada van assistir més de 500 persones entre joves, alumnes i alumnas, equips docents, representants d’administracions públiques, del sector empresarial, educatiu, acadèmic i social. L’esdeveniment es va convertir en un lloc de trobada a favor del reconeixement del model d’E2O, on els joves tornen a trobar la confiança en les seves possibilitats i capacitats.

L’Associació Espanyola d’Escoles de Segona Oportunitat està  adquirint una gran importància com a veu dels joves que estan rebent formació en clau de noves oportunitats, treballant les seves capacitats transversals i fent que siguin protagonistes del seu propi itinerari individual.

Continuem donant oportunitats. Continuem #ReescrivintFutur!