ENS SUMEM A “CASA NOSTRA, CASA VOSTRA”

Europa viu la crisi migratòria més important des de la II Guerra Mundial. A la Fundació Comtal no volem donar l’esquena a aquesta situació i volem sumar-nos a la campanya “Casa Nostra, Casa Vostra” que es llança amb l’objectiu de  reclamar a les institucions catalanes que compleixin la promesa d’acollir, com a mínim, 4.500 persones de les que han hagut d’abandonar casa seva en l’anomenada crisi migratòria de la Mediterrània.

A la Fundació Comtal lluitem dia a dia per defensar els drets dels més vulnerables, per això donem tot el nostre suport a les persones que estan patint aquesta situació firmant el manifest que han elaborat en el marc de la campanya per reunir el màxim de firmes i que us animem a signar.

1

El proper 18 de febrer han organitzat una manifestació en favor de l’acollida de persones refugiades per donar recolzament, veu i esperança a tots aquells que ja l’han perdut. Si vols participar-hi, fes clic a l’enllaç i fes que la nostra casa sigui la seva casa.

Per donar-li visibilitat, la campanya anuncia que organitzarà centenars d’actes i activitats com conferències i tallers per tot el territori. Entre els més destacats hi haurà un concert al Palau Sant Jordi l’11 de febrer que comptarà amb cantants com Lluís Llach, l’actriu Sílvia Bel, Manolo García, Macaco o Sílvia Pérez Cruz. A més, la companyia La Fura dels Baus farà un gran muntatge com a fil conductor del concert, promogut per la campanya ‘Casa nostra casa vostra’.

2

Tots els beneficis que generi el concert es destinaran a un projecte d’ajudes econòmiques a les organitzacions que treballen en migració i refugi a Catalunya o als països d’origen o de trànsit. El concert compta amb la producció de Primavera Sound, amb la participació de Canet Rock i Clippers.

La campanya la coordinen persones del sector de la comunicació, i compta amb la col·laboració i el suport d’entitats, empreses i agents del sector cultural de Catalunya com Primavera Sound, La Fura del Baus, Canet Rock, Sala Apolo, Live Nation, Llibreria La Central i la sala Sidecar.

A la Fundació Comtal #volemacollir, perquè Casa Nostra és Casa Vostra.