2n CONCERT SOLIDARI PER UN MÓN D’OPORTUNITATS

La nit del 27 de gener va ser molt especial, perquè entre tots i totes la vam fer màgica. Els alumnes, els professors i la comunitat educativa de La Salle Catalunya més solidària ho van donar tot al teatre de La Salle Bonanova per fer realitat el 2n Concert Cors Solidaris per un Món d’Oportunitats.

Vam comptar amb la participació de 9 grups musicals i la col·laboració de 8 escoles diferents. La Salle Barceloneta, La Salle Bonanova, La Salle Comtal, La Salle Congrés, La Salle Gràcia, La Salle Montcada i Reixac, La Salle Premià de Mar i La Salle Sant Celoni. Un concert amb molta qualitat musical, fet a casa.

Grups de rock, orquestres i cors a cappella van omplir l’escenari per fer versions de cançons per tots conegudes… El concert va començar amb el Cor Jove de Ciutat Vella, que patrocina l’Orfeó Català del Palau de la Música Catalana. La majoria dels components són alumnes i exalumnes de La Salle Comtal. I va cloure amb la participació del Grup 70xset per convidar a pujar l’escenari a tots els participants i cantar conjuntament la cançó final, del lema d’enguany. L’acte va ser conduit per en Tomàs Roy, antic alumne de La Salle Bonanova.

El fil conductor del concert va girar entorn al DENIP, “Dia Escolar de la No violència i la Pau” i va servir per sensibilitzar i donar a conèixer el que a la Fundació Comtal i la Fundació Proide fem per donar oportunitats educatives als més vulnerables.

El concert es va celebrar per dues bones causes. Tots els beneficis obtinguts es destinaran a la Llar Gmà. Adrià, un programa que acull joves que no tenen recursos ni suport familiar a través de la Fundació Comtal i al Projecte Fratelli, per a refugiats sirians i persones en situació de risc social del Líban a través de la Fundació Proide.

Gràcies a tots els cors per fer de la música una excusa per a la solidaritat. Gràcies a Revisa per fer donació dels productes pel bar. Gràcies a l’Ajuntament de Barcelona pel préstec de les tarimes. Gràcies a tots els voluntaris, als organitzadors, al presentador, al nois del Programa de Formació i Cuina de la Fundació Comtal per portar el bar. Gràcies al Barça i a l’Espanyol per cedir una samarreta i una pilota signada pels respectius jugadors pel sorteig. Gràcies a Gràfiques Forte i Atrápalo per també col·laborar. Gràcies als alumnes, als professors i a tota la comunitat educativa. Gràcies a tots els que vau venir per aportar el vostre granet de sorra.

A tots i a totes, gràcies per sumar! No et perdis l’àlbum de fotos!