EL CZFB AJUDA A REESCRIURE EL FUTUR DE LA GENT JOVE

A l’Escola de Segona Oportunitat de la Fundació Comtal tanquem el curs agraint la col·laboració del Consorci de la Zona Franca de Barcelona (CZFB), que ha ajudat econòmicament al col·lectiu de joves sense recursos ni suport familiar de l’escola, a reprendre la seva formació i aconseguir la seva inserció social i laboral.

Un curs difícil, però superat

L’Àrea de Formació de la Fundació Comtal ofereix a joves de 14 a 21 anys en atur, sense estudis i en gran part d’origen estranger, una nova oportunitat de formar-se i de definir un itinerari formatiu i/o laboral a partir del desenvolupament de les seves potencialitats i de la millora de les seves competències bàsiques, acadèmiques, laborals i personals.

escola

L’alumnat va començar el curs amb moltes dificultats, però gràcies a l’acompanyament, suport, motivació i orientació de l’equip educatiu de l’escola, els i les joves han superat els entrebancs i han aconseguit els seus objectius: millorar la seva ocupació i/o endinsar-se de nou en el circuit educatiu.

Resultats obtinguts

Del total de joves que van iniciar el Programa de Formació e Inserció d’Auxiliar d’Hoteleria, Cuina i Serveis de Restauració de l’Escola de Segona Oportunitat, 14 han finalitzat amb èxit i té definit un itinerari formatiu de cara al curs 21-22, donant continuïtat als seus estudis postobligatoris mitjançant un cicle formatiu de grau mig. A més a més, el 50% d’aquests joves a la vegada s’ha inserit al mercat laboral.

formació

En relació amb l’alumnat del programa Construeix-te, el 100% de l’alumnat continuarà el curs vinent el seu itinerari formatiu, i 5 han aconseguit trobar feina malgrat les dificultats del mercat laboral en temps de pandèmia.

Donem les gràcies un cop més al Consorci de la Zona Franca de Barcelona per confiar en nosaltres i ajudar a la gent jove a reescriure el seu futur.

Patrocina: