CELEBREM EL SOPAR SOLIDARI #ACASA!

El passat divendres 18 de juny vam celebrar una nova edició de Sopar Solidari #ACasa amb l’objectiu de garantir un estiu digne, saludable i divertit a infants i adolescents de l’àrea socioeducativa i residencial de l’entitat.

L’acte va començar amb un vídeo recopilatori de fotos del Sopar Solidari d’altres anys i amb un brindis de benvinguda i agraïment per part de direcció, patronat, treballadores i infants del CRAE.

Durant el sopar vam poder gaudir del talent de l’alumnat de l’Escola de Segona Oportunitat, encarregats d’ensenyar-nos com van elaborar dues receptes sopar: un còctel de Sant Joan i un postre, lioneses banyades amb xocolata.

Va ser un sopar online i diferent, però igual d’emocionant que sempre gràcies a les 49 persones que es van connectar en directe a través del Youtube de la Fundació Comtal.
Gràcies al suport de totes elles, hem aconseguit 1.160€  per poder garantir als infants la sortida final del Casal d’Estiu a l’Illa Fantasia i part dels campaments d’estiu del infants del CRAE

L’acte va finalitzar com sempre amb l’acomiadament de direcció i amb la resolució del sorteig solidari, que vam poder dur a terme gràcies a la solidaritat de:

Grupo Andilana

Grupo Sagardi

Restaurant El Foro

Enhorabona als i les premiades! Us esperem a la Fundació Comtal per fer-vos entrega dels vals i regals.

Si us vau perdre el sopar, podeu gaudir del directe gravat i descobrir els guanyadors i guanyadores del sorteig, al següent vídeo ( a partir del minut 16:50):

Acte patrocinat per: