AQUEST NADAL, VETLLEM PER LA SALUT DELS INFANTS 

En el marc de la campanya ” El seu benestar emocional està en joc”, aquest Nadal pots ajudar-nos a garantir el dret a la salut i al benestar emocional de 220 infants, adolescents i famílies en situació vulnerable a través de l’artteràpia, la musicoteràpia i el suport psicològic.

Infants i adolescents com el Nabil, que reconeix sentir-se en calma i més tranquil quan fa artteràpia, o l’Ainoa, que gràcies a la musicoteràpia ha après a identificar i expressar les seves emocions, podran trobar noves formes de fer i de ser en el seu dia a dia. Créixer i desenvolupar-se de forma saludable per revertir les situacions de desigualtat.

Treballant les competències emocionals podem aconseguir que tinguin recursos suficients per resoldre de manera positiva els conflictes i el malestar, i evitarem que augmentin els trastorns de salut mental. 

QUÈ NECESSITEM PER COMBATRE EL MALESTAR EMOCIONAL:

  • Treballar les competències emocionals de 220 infants i adolescents perquè millorin la seva salut, així com la seva qualitat de vida. 
  • Garantir l’acompanyament i el suport psicològic de 20 infants i adolescents, així com de les seves famílies, i vetllar per enfortir la seva resiliència. 
  • Continuar oferint sessions de musicoteràpia a 10 infants per aconseguir beneficis en l’àmbit de la relaxació, disminució de l’ansietat i nervis. 
  • Aconseguir, un any més, fer realitat els desitjos de Nadal dels 220 infants i joves a través de sortides lúdiques perquè puguin alliberar tensions acumulades i gaudir del temps lliure. 
  • Garantir les necessitats bàsiques d’alimentació i higiene dels infants i les famílies, claus per una bona salut integral. 

fer donatiu

COM POTS COL·LABORAR: 

  • Fent un donatiu 

bizzum
donatiu
  • Fent una donació en espècie:

donació especie

Posa’t en contacte amb nosaltres al telèfon 932954636 o a fundraising@comtal.org per veure tot el que necessitem i informar-te sobre com ens pots ajudar. 

La recollida d’aliments i productes d’higiene es durà a terme del 6 al 23 de desembre al Carrer Allada Vermell, 5, de Barcelona. 

Gràcies per ajudar-nos a garantir la salut integral dels infants i joves aquest Nadal! I per posar el teu granet de sorra per revertir la falta de recursos públics i combatre el seu malestar emocional. 

Creiem que l’accés en condicions d’igualtat a una educació i salut emocional de qualitat és un element clau en el desenvolupament personal i la inclusió de la infància.