GAUDIM D’UN ESTIU IMMILLORABLE

Com sempre, l’estiu ha estat inoblidable!

Més de 130 infants i joves del Casal d’Estiu Tria de la Fundació Comtal han gaudit durant l’estiu d’un munt d’activitats de lleure per Barcelona i els seus voltants; sortides a la platja, a la piscina, excursions a la natura, colònies, gimcanes, jocs d’esport, tallers i moltes activitats més que han gaudit amb molta intensitat.

El Campus d’Estiu Tecnològic Tria també ha sigut un èxit. Els nois i noies han après moltíssim fent ús d’una de les seves passions: la tecnologia!
Les activitats  formatives al campus han estat lligades a la robòtica, la programació i la impressió 3D.

Aquest any, també hem fet Casal d’Estiu per a famílies. L’experiència ha permès que les mares, principals protagonistes del casal, millorin els vincles amb els seus fills i filles. A més a més, han aprofitat l’estiu per canalitzar les seves pròpies emocions, gaudir del moment present i alliberar-se de la càrrega que porten a sobre.

A la Fundació Comtal estem molt satisfets i satisfetes d’haver treballat perquè infants, joves i famílies puguin gaudir d’un estiu digne a través d’un oci saludable.

Volem agrair especialment als nostres educadors i educadores per tota la feina que han fet durant l’estiu. Preparar un Casal porta darrere moltíssimes hores d’organització i planificació que han donat els seus fruits gràcies a les ganes i motivació que ha posat l’equip educatiu en tot moment.

El seu principal objectiu era poder oferir a cada infant i jove l’oportunitat de gaudir d’un estiu inoblidable, fent-los sentir feliços i com a casa. Enhorabona equip, ho heu aconseguit!

També volem donar les gràcies a totes les persones voluntàries i en pràctiques pel suport que ens han donat atenent i acompanyat als i les participants del casal perquè arribin on vulguin arribar i siguin allò que vulguin ser.

Un any més hem pogut estar oberts per vacances gràcies a la col·laboració de Fundació Probitas, l’Ajuntament de Barcelona, Caixa Proinfancia i el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies. El vostre suport, és el motor que ens permet lluitar pels somnis d’aquelles persones que es troben en situació de vulnerabilitat. GRÀCIES!

A vosaltres; infants, joves i famílies, us esperem l’any vinent, amb noves activitat i el mateix bon ambient de sempre!