ADA PARELLADA, CONVIDADA ESPECIAL

Aquest mes d’abril va començar de forma intensa, amb una convidada molt especial! La coneguda cuinera catalana Ada Parellada va venir a fer un taller pels joves de la Fundació Comtal que estan formant-se en hostaleria, cuina i comerç. Ens va donar una classe magistral d’experiència vital, energia i actitud explicant als joves com va començar a enamorar-se de la cuina des que era molt petita, ajudant als seus pares al restaurant que tenien. I com, quan va ser gran, va decidir obrir el seu propi restaurant, el Semproniana, que avui en dia segueix sent un lloc d’èxit.

Va ser molt emocionant sentir-la explicar, sense pèls a llengua, com és la realitat d’una cuinera que vol fer-se un lloc al món de l’hostaleria. L’esforç que requereix, la il·lusió que s’ha de mantenir per aconseguir fer funcionar el nou projecte. La dedicació, les hores, el treball impecable.

Gràcies pel teu suport i per fer-nos un lloc a l’agenda, Ada. Els joves van aprendre moltíssim! I van viure una experiència formativa i motivadora que trigaran a oblidar! Junts #ReescrivimFutur