QUAN ESTIMES EL QUE TENS, TENS TOT EL QUE…

Ens quedem amb la frase “Quan estimes el que tens, tens tot el que vols” escrita per un jove de la Fundació Comtal al punt de llibre #UnaRosaUnaOportunitatperquè sentim que recull l’essència del que va ser la campanya de Sant Jordi d’enguany.

I és que tots els infants, joves i educadors es van bolcar abans per fer amb dedicació els punts que regalàvem amb les roses que donen oportunitats. I els voluntaris i treballadors per muntar i repartir les roses solidàries entre totes les empreses col·laboradores.

Amb aquesta implicació prèvia arrencàvem per la diada, a les 9h del matí i amb dues parades. Una gràcies al Premi “Córrer per Compromís” de l’Ajuntament de Barcelona i situada  dins el Reial Club de Tennis de Barcelona. L’altra, com ja és tradició, davant del Mercat de Santa Caterina. Allà vam comptar de nou amb tot el suport i recolzament que necessitàvem. Voluntaris, col·laboradors, amics, familiars… s’acostaven per donar un cop de mà i per aportar el seu granet de sorra. Volien regalar les roses que donen oportunitats i comprar “El Quarter de Sant Pere”, un llibre que explica la història del nostre barri, signat pels seus autors.

Estem molt contents de com ha anat tot i volíem compartir-ho amb tu. Hem aconseguit 6.000€ que destinarem, íntegrament, a donar oportunitats de futur als infants i joves a través dels programes educatius i d’orientació social i laboral.

GRÀCIES als infants, joves i educadors per la dedicació fent els punts de llibre.
GRÀCIES a la Montse Mingo, mare de La Salle Congrés, per regalar-nos els cors especials Sant Jordi.
GRÀCIES als voluntaris i al personal tècnic per la implicació.
GRÀCIES als amics i simpatitzants pel recolzament i suport.
I GRÀCIES a les empreses, escoles i organitzacions per la seva col·laboració:

Carrots
Casa Provincial La Salle Catalunya
Casal de Josepets La Salle Catalunya
CIEE
Coty
Grupo Rosa-Gestión
Hotels H10
I love Food
La Salle Congrés
La Salle Premià
Mediolanum
Minsait
Òptima Group
Restaurant Bona Sort

T’ensenyem algunes fotos. Fes clic aquí per accedir a l’àlbum!

03
10
01