UN SOPAR PLE DE SOLIDARITAT

A la Fundació Comtal ens agrada implicar a tothom en el que fem, per això vam organitzar, el passat 19 de maig, un sopar solidari en el marc de la campanya “ReescrivimFutur”. I és que aquesta és la nostra lluita… una tasca tossuda, diària, per trencar el cercle de l’exclusió social i reescriure el futur d’infants i joves del barri, per a que puguin ser allò que desitgin.

Quasi 70 persones es van sumar al “sarau” i van ser els responsables de fer que la nit fos molt especial, plena d’alegria, d’amics i de col·laboració. No va faltar l’animació amb un photocall, una rifa plena de regals solidaris, i la celebració improvitzada d’un aniversari amb espelmes i tot. Així vam aconseguir arrencar-li un somriure a totes les persones que ens van acompanyar, i això ens omple, perquè ens agrada transmetre il·lusió, caliu i alegria en el que fem.

Els clars protagonistes de la nit van ser l’equip de cuiners i de cambrers del Programa de Formació i Inserció en cuina. Un grup d’alumnes molt especial encarregat de preparar i servir els plats, boníssims, freds i calents. Els joves estan fent un curs d’auxiliar d’hostaleria on els preparem per accedir al mercat de treball i, encara més important, perquè redescobreixin el gust per aprendre i reprenguin un itinerari formatiu.

No volem oblidar-nos de la feina que va fer el grup de mares del Tria Famílies. I és que en un dels tallers setmanals que fan de cuina, van preparar més de 100 galetes de mel i ametlla que vam donar com a detall i agraïment a tots els implicats en el sopar. Estaven impressionants.

Gràcies a tots vosaltres hem recaptat més de 1.600€ que aniran íntegrament a finançar els casals familiars que, com a novetat, durem a terme aquest mes de juny i juliol. A través d’aquests espais acompanyarem a mares, pares i també als més petits durant l’estiu, època d’alta vulnerabilitat perquè l’escola ha acabat i els petits de famílies vulnerables corren el risc de passar molta estona sols a casa o al carrer,  sense possibilitat d’accedir a activitats de lleure.

Al final de la nit ja ho vam fer, però no ens cansem de brindar per vosaltres, per la vostra col·laboració i per la vostra solidaritat, així que…

  • Gràcies a La Salle Comtal per cedir-nos l’escola i posar-nos-ho tan fàcil per organitzar el sopar solidari #ReescrivimFutur.
  • Gràcies a Caves Berdié i a Estrella DAMM per donar-nos la beguda.
  • Gràcies al FCBarcelona, Aires de Barcelona i Grupo Sagardi per donar-nos els regals del sorteig.
  • Gràcies als joves del PFI i a l’equip de l’àrea de formació per la implicació preparant el menjar i muntant el servei del sopar.
  • Gràcies a les mares del Tria Famílies per preparar amb molt d’amor el detall que tots els participants es van endur a casa després del sopar.

Gràcies a tots per venir a sopar i aportar el vostre granet de sorra! I gràcies a totes les empreses, escoles, organitzacions i persones que, al llarg de tot el curs, heu col·laborat amb la campanya #ReescrivimFutur!

Us deixem un link al vídeo del sopar perquè veieu com va anar la nit.

Si vols veure més fotos, fes clic aquí.