UN NADAL MÉS COMPLIM ELS SEUS SOMNIS

Un any més, GRÀCIES a la col·laboració i la solidaritat de tots vosaltres, hem pogut complir els somnis de Nadal dels infants, joves i famílies que atenem a la Fundació Comtal. No tenim paraules per agrair-vos el que heu fet, perquè sense vosaltres, la màgia del Nadal no sería possible.

Han siguts dies plens d’emocions, d’il·lusions i de molts nervis. El passat dia 4 de gener, SSMM els Reis Mags van enviar al Patge Pietro perquè els infants i joves del Centre Obert i del programa Tria Estudi poguessin tenir els seus regals a temps. El van rebre, entre cançó i cançó, i van anar obrint els regals que portava des d’Orient.

Però aquest no va ser l’únic dia d’emocions. Abans d’acomiadar-nos del 2018 hem celebrat el tió, dinars de germanor i sortides al cinema o al salting. També hem rebut moltíssims aliments que faran possible que els diferents projectes de la casa tirin endavant. 

Gràcies a la solidaritat de tantes i tantes persones, empreses, escoles i organitzacions que s’impliquen per fer realitat els somnis de Nadal.

Durant els propers mesos continuarem dibuixant somriures i fent realitat  més activitats amb els diferents grups d’edat: anirem al salting, al scape room …

 Per sumar i per ajudar-nos a dibuixar un futur ple d’oportunitats volem fer una menció especial a:

Associació de Voluntaris de “la Caixa”

NO-KO

Col·legi de Farmacèutics de Barcelona

Cat Real Estate

Plasper

Roca Junyent

Selenta Group

La Salle Palamós

La Salle Comtal

Finestra Oberta

La Salle Bonanova

La Salle Congrés

La Salle Premià

Ampa La Salle Premià

Vida Caixa

La Salle Montcada

La Salle Mollerussa

OAK House

On Translation

La Salle Gracia

La Salle Manresa

La Salle Barceloneta

La Salle Campus Barcelona URL

Ampa La Salle Bonanova

No et perdis l’àlbum de fotos. Fes clic aquí