TOTAL PARTICIPACIÓ A LA CAMPANYA DE SANT JORDI

Dijous passat vam celebrar una de les festes més especials de l’any a Catalunya, la diada de Sant Jordi. No podíem deixar passar l’ocasió, un any més, de sortir al carrer i apropar-nos a la gent per explica’ls-hi que creiem en les segones oportunitats dels que tenen menys recursos i animar-la a regalar solidaritat.

Així ho vam fer. El dia ens va acompanyar per compartir amb tota la comunitat, els amics i el barri la campanya “Una Rosa és Una Oportunitat“, l’objectiu de la qual és sensibilitzar i recaptar fons per destinar als programes d’acompanyament i suport als infants, adolescents i joves que necessiten un cop de mà per sortir-se’n.

L’èxit va ser total. A les 12h vam haver de demanar reforços per preparar i muntar més roses solidàries amb el lema de la campanya. La gent que s’apropava a l’estand ubicat davant del Mercat de Santa Caterina ens ho deia de forma clara: “cada any intento venir aquí a comprar-vos les roses de Sant Jordi. Em fa il·lusió que siguin roses solidàries, és una forma de col·laborar “.

Per la Fundació aquesta festa és especial no només perquè aconseguim recaptar fons i sensibilitzar, també és important perquè tothom s’implica. Els educadors vénen amb els joves i els voluntaris ens ajuden abans i durant la festa per fer difusió penjant cartells, muntant les roses, recollint, repartint material informatiu… També empreses, comerços i col·laboradors habituals participen en la campanya i regalen solidaritat als seus treballadors i clients.

La veritat és que estem molt contents perquè cada any augmenten el número de persones i col·laboradors que comparteixen la diada amb nosaltres. Compren la rosa, donen suport amb un donatiu i aprofiten per fer comunitat.

Gràcies a tots i a totes per fer-ho possible! I gràcies, especialment a:

  • Els autors de “El Quarter De Sant Pere” per acompanyar-nos signant exemplars d’aquest llibre que parla del barri en què nosaltres treballem. Es van esgotar els exemplars!
  • Els voluntaris per la implicació i dedicació!
  • Les empreses, comerços i col·laboradors per sumar en la campanya: Banco Mediolanum, Pich Abogados, Restaurant Bona Sort, I Love Food, Coshop i també a la Lorena Gaig!

No us perdeu l‘àlbum de fotos!