SORTIDA EN BTT PER COLLSEROLA AMB LA SOCI

El dimecres dia 25, gràcies a la col·laboració de l’Associació del personal de “la caixa”, vam fer una sortida en bicicleta amb joves que estan formant-se en temes de fusteria, electricitat i bugaderia de la Fundació Comtal. Tot el grup, acompanyat de la Diana Fernández com a monitora, va sortir del local ubicat a Sant Pere Mitjà i va anar en metro cap a les instal·lacions de l’Associació, davant del Cosmocaixa.

Allà ens esperaven els membres de la secció BTT Barcelona de l’Associació, amb bicis per a tots. Després  de regular les alçades, i posar-nos el casc per prevenir i fer la sortida el més segura possible, vam sortir, a les 11:00h. La pujada va començar a l’Avinguda del Tibidabo i va seguir per una ruta molt xula pel Camí de les Aigües de Collserola. El grup es va anar dividint en funció de la resistència ciclista de cadascú. Els que millor en forma estaven, van fer un petit descans a un bar situat enmig de la ruta per prendre un refresc i gaudir de les bones vistes de Barcelona. A la tornada va haver algun petit incident, però finalment vam arribar a les 14h, amb més de 20 km a les cames.

A l’Associació ens tenien preparat un menjar ben merescut. Així que tots els ciclistes que havíem participat a la ruta vam compartir taula i menú abans d’acomiadar-nos. Molt agraïts pel bon menjar, pel passeig en bici, per la bona companyia i per la paciència amb els que estem menys en forma!

13288133_10209739602747031_1203980534_o