SOMRIURES VISCUTS AQUEST NADAL

Comencem l’any nou plens d’il·lusió, amb les piles carregades, i amb ganes de compartir els somriures viscuts aquest Nadal, gràcies a la implicació de moltes i moltes persones.

Amb els infants i joves del CRAE vam poder celebrar, un any més, les colònies d’hivern. Aquest cop a la neu. El dia 3 de gener vam sortir direcció l’estació d’esquí de Port del Compte, amb unes ganes increïbles de passar el matí a la pista de trineus. Durant una hora i mitja vam gaudir de la neu i, a la tarda, encara ens va quedar energia per fer una excursió a l’embassament de la Llossa del Cavall. El dia següent vam fer una caminada fins al naixement del Riu Cardener, i quan va caure la tarda vam baixar cap a la ciutat.

El mateix dia, i entre l’expectació de petits i grans del Tria, el patge Xiu Xiu va arribar a la Fundació. Els infants i joves el van rebre, entre cançó i cançó, i van anar obrint els regals que portava des de Orient. Va ser una tarda plena de nervis, emoció i agraïment.

Però aquests no van ser els únics somriures de Nadal. Abans d’acomiadar-nos del 2017, petits i grans vam celebrar també el tió, els dinars de germanor i les sortides al cinema i l’skating, gràcies a la solidaritat de tantes i tantes persones, empreses, escoles i organitzacions que s’impliquen per fer realitat els somnis de Nadal.

Durant els propers mesos continuarem dibuixant somriures i fent realitat activitats amb els diferents grups d’edat: anirem al chiquipark, al bowling, …

Gràcies per sumar, i per ajudar-nos a dibuixar un futur ple d’oportunitats a:

Associació de Voluntaris de “la Caixa”

Fundación Tragaluz Niños del Mundo

La Salle Palamós

Real Dreams

La Salle Comtal

Finestra Oberta

La Salle Bonanova

La Salle Congrés

Ampa Salle Premià

La Salle Premià

La Salle Montcada

La Salle Mollerussa

OAK House

Almasanta

La Salle Gracia

Fundació FCB

Fundació Manuel Lao

La Salle Manresa

No et perdis l’àlbum de fotos. Fes clic aquí