SERVEIS D’ATENCIÓ I ORIENTACIÓ ONLINE

A la Fundació Comtal hem posat en marxa un servei d’orientació i acompanyament online per tal d’atendre a infants, joves i famílies en situació vulnerable i poder estar, ara més que mai, al seu costat #ApropenlaDistància.

El servei d’atenció  disposa d’uns dies i horaris establerts per tal de poder respondre amb professionalitat i de manera personalitzada les necessitats i consultes  en l’àmbit laboral, jurídic, tecnològic i/o educatiu i familiar de totes aquelles persones que vulguin fer ús del recurs.

Resum tipus de servei, dies i horaris d’atenció:

 

Tipus orientació

Dia de la setmana Telèfon de contacte

Correu electrònic

Orientació Laboral

  Dijous de 10 a 13 h

630 139 051 jove@comtal.org

Orientació Jurídica

Dilluns, dimecres i divendres
de 10 a 13 h

638 495 031

juridic@comtal.org

Orientació tecnològica

Dijous i divendres de 12 a 14 h

643 744 168

aulaoberta.omnia@comtal.org

Orientació Famílies i Escola Divendres de 10 a 13 h 638 56 62 68

triaestudi@comtal.org

SERVEI D’ORIENTACIÓ LABORAL

Servei actiu tots els dijous de 10h a 13h. Durant l’horari establert et podràs informar sobre quins cursos formatius online i gratuïts estan disponibles segons les teves preferències i àmbit professional i quines són les ofertes de feina amb necessitat de candidatures, entre altres.

SERVEI D’ORIENTACIÓ JURÍDICA

El servei està obert tots els dilluns, dimecres i divendres de 10h a 13h amb la intenció que la nostra professional pugui resoldre dubtes relacionats amb l’àmbit civil (obligacions i contractes, temes hipotecaris, familiars..), àmbit penal, d’estrangeria i laboral.

Creus que et trobes en una situació de vulneració de drets laborals? Exposa la teva situació i informa’t sobre quin són els teus drets i deures com a persona treballadora!

SERVEI D’ORIENTACIÓ TECNOLÒGICA

S’ofereix atenció personalitzada tots els dijous i divendres d’12:00 a 14:00h per a resoldre dubtes informàtics i tecnològics referents a com utilitzar internet, un dispositiu o una aplicació, entre altres.

SERVEI D’ORIENTACIÓ FAMILIAR I ESCOLAR

Obert tots els divendres de 10h a 13h per tal de fer acompanyament a les famílies amb tot el nou procés que s’està donant en el sistema educatiu. Escolta activa de les seves preocupacions, necessitats i estat emocional per tal d’orientar-les i assessorar-les com cal en el creixement dels seus fills i filles.

Junts i juntes, #ApropenlaDistància, sortirem endavant.

Estem per ajudar-vos!