CORS SOLIDARIS PER UN MÓN D’OPORTUNITATS

Ja és aquí! El proper divendres 27 de gener a les 18.30 hores, el teatre de La Salle Bonanova (Passeig Bonanova, 8, Barcelona), acollirà una nova edició del concert “Cors Solidaris per un món d’oportunitats”, organitzat per La Salle Solidària, un acte que fa poc més d’un any va celebrar la seva primera edició.

concert-salle-solidria-2017-900x500

En aquesta ocasió, hi col·laboraran La Salle Barceloneta, La Salle Bonanova, La Salle Comtal, La Salle Congrés, La Salle Gràcia, La Salle Montcada, La Salle Premià, La Salle Sant Celoni, el Cor Jove de Ciutat Vella i el grup musical lasal·lià 70xset. Entre els grups que hi participen trobem un grup de 23 instrumentistes que tocaran la B.S.O de la popular sèrie Joc de Trons, un cor de 15 cantants que ens oferirà una versió d’una de les cançons de la pel·lícula Sister Act i un cor de gòspel integrat per 50 alumnes, entre molts d’altres.

Les entrades ja es poden comprar a ATRAPALO per 10 euros (5€ pels menors de 12 anys) i a la secretaria de les diferents escoles que participen en el concert. Tots els beneficis es destinaran a la Fundació PROIDE i a la Fundació Comtal.

Us hi esperem a totes i tots!

salle-solidaria-cartell-definitiu