#REESCRIVIMFUTUR AMB YURBBAN HOTELS

Yurbban Hotels es suma a la nostra campanya #ReescrivimFutur donant-nos el 0,1% del total de les reserves web que facin els seus usuaris durant el primer semestre de 2018.

Gràcies a la seva col·laboració, aquest any cap nen es quedarà sense vacances d’estiu. L’estiu és una època d’alta vulnerabilitat per als infants i joves als que atenem, ja que sol significar que passin molt de temps sols a casa o al carrer sense possibilitat d’accedir a recursos educatius o d’oci. Per aquest motiu, la Fundació Comtal roman oberta per vacances oferint tot tipus d’activitats i de sortides de lleure.

Quan Yurbban Hotels va saber tot el que fèiem i el que necessitàvem per obrir les nostres portes durant tot l’estiu, va tenir clar que volia ajudar-nos. Junts farem possible que els nens i joves gaudeixin de l’estiu de forma sana i saludable sortint d’excursió a la muntanya, a la platja, anant de campaments i de colònies o fent tallers i visites a centres culturals.

La seva fita: aconseguir recaptar el necessari per becar a més de 15 nois i noies perquè puguin gaudir de les seves vacances d’estiu sortint de campaments durant 5 dies. Després de 6 mesos ho han aconseguit. Han recaptat 2000€ perquè cap nen es quedi sense vacances.

Reserva la teva habitació a través de la web www.yurbban.com o fes clic aquí i entra a formar part d’aquest projecte.

Gràcies per ajudar-nos a Reescriure el seu futur i a defensar els drets dels infants més vulnerables del Casc Antic de Barcelona.