RECORDEM UN ESTIU INOBLIDABLE

Un any més, volem explicar-vos com hem gaudit de l’estiu a la Fundació Comtal. Hem fet tantes coses que no caben en una sola noticia, però intentarem resumir-ho.

Tot comença amb monitors, educadors i voluntaris i voluntàries anant d’un costat a l’altre, preparant-ho tot perquè els nens i joves del Casc Antic de Barcelona passin un estiu inmillorable.

Casals, colònies, campaments i la celebració d’un campus tecnològic que els ha encantat, han sigut les activitats estrella durant les vacances. Més de 150 nens i joves vulnerables han gaudit del sol, del mar, dels jocs i de la natura amb els amics i amigues. Els més tecnològics han après conceptes bàsics sobre robòtica, programació i 3D.

Un any més hem compartit experiències, alegries, il·lusions i, sobretot, hem aconseguit donar als nens i joves una alternativa d’oci saludable, afavorir i reforçar el seu aprenentatge.

Perquè més enllà de tenir cobertes les necessitats bàsiques, els nens i joves que atenem necessiten atenció personalitzada, acompanyament constant i alimentar el seu esperit amb tot allò que els pugui ajudar a créixer. Per això, organitzem tot tipus d’excursions, sortides i activitats a través dels diferents programes.

Como sempre, GRÀCIES a tots els voluntaris i col·laboradors per fer possible, any rere any, que tot això sigui una realitat. Sense vosaltres no hi hauria estiu a la Fundació Comtal.

Entreu a la conta d’Instagram i descobriu tot el que hem viscut amb els nens, joves i families en un estiu inoblidable!