NOU ESPAI DE VOLUNTARIAT DE LA FUNDACIÓ COMTAL

Emoció i agraïment, això és el que vam sentir l’any passat al rebre el Premi Voluntariat que ens va atorgar la Generalitat de Catalunya. Gràcies a aquest reconeixement hem pogut crear i promoure diversos espais de participació. I hem tingut l’oportunitat de debatre propostes lligades a l’eina a través de la qual volem millorar la comunicació i la implicació de les persones voluntàries a l’entitat.

El resultat és un nou espai web i dinàmic que pretén fomentar la relació entre les persones voluntàries, el debat i la comunicació. Un nou canal on poder expressar-se, intercanviar informació, consultar l’agenda i el dia a dia de la Fundació. Una eina que esperem ens faci sentir una mica més propers.

Participar en aquest espai és molt fàcil. Si ets voluntari, només cal que entris a la web de la Fundació Comtal www.comtal.org i vagis directament a baix de tot de la pàgina d’entrada. Allà hi ha un botó on diu “Espai Voluntariat”. Clicant-hi s’obrirà una nova finestra que ja és la Intranet. Allà us heu de donar d’alta i ja sereu dins de la nova comunitat de voluntariat de l’entitat.

Per conèixer més detalls, els dies 29 i 30 de novembre a les 17h farem una presentació de l’eina a Sant Pere Mitjà . La presentació pràctica no durarà més de 20’ o 30’ minutets.

Si teniu qualsevol dubte, poseu-vos en contacte amb la Núria Cusó escrivint un mail a voluntariat@comtal.org o trucant al 932954636.

Esperem trobar-vos ben aviat en directe o virtualment!