“MOLT MÉS QUE GÒSPEL”, MOLT MÉS QUE UN CONCERT

El concert solidari #MoltMesQueGospel ja ha passat i no tenim paraules per descriure el que vam viure a la Basílica de Santa Maria del Mar.

La primera sorpresa va ser quan vam veure la cua de persones que esperàven a la porta per entrar. Unes 900 persones van omplir cada un dels racons de l’església. No ens ho podíem creure!

Un cop van seure tots, va començar a sonar He’s Able de Darwin Hobbs cantada pels 100 cantants de la Coral Súnion des de les escales de l’altar. L’emoció, els nervis i la il·lusió es palpaven a l’ambient.

Minuts després, la coneguda cançó This is me de Keala Settle va ser el tret de sortida perquè el grup de dança Dance Emotion sortís a ballar envoltant tota la basílica i deixant sense paraules al públic, que aplaudia entusiasmat.

El concert va continuar amb cançons tan emblemàtiques com Bohemian Rapsody, de Queen, Alegria d’Antonia Font o Man in the Mirror de Michael Jackson i, amb l’ Hallelujah de Leonard Cohen, va arribar el moment més esperat pel grup de joves i professionals de la Fundació Comtal. Es van sumar a la Coral i, davant de tothom, es van arrancar a cantar descobrint-nos un talent que no sabíem que tenien. Quan van acabar, el director de Súnion, David Suárez, els hi va dedicar un sincer agraïment per tota la força i motivació que els hi van transmetre durant  els assajos. L’alegria dibuixada en les cares dels i les joves no tenia preu.

Després d’una hora i mitja el concert s’acostava el final, però ens esperava una sorpresa més, una cançó que no estava al programa. Es van acomiadar de tots nosaltres amb Oh happy day. El públic es va sumar picant les mans i l’ambient festiu va omplir la basílica. Va ser una gran forma de dir adéu a aquest meravellós espectacle.

Se’ns fa difícil plasmar en uns paràgrafs l’agraïts que estem del que heu fet possible entre tots. Sense vosaltres aquesta celebració dels 25 anys no hauria estat possible.

GRÀCIES A LA COL·LABORACIÓ DE