FEM REALITAT NOUS SOMNIS DE FUTUR

VOLEM FER REALITAT ELS SOMNIS DE FUTUR DE 3 JOVES EN SITUACIÓ
DE VULNERABILITAT

L’Ayoub, la Natacha i l’Abbas són joves en situació de vulnerabilitat que lluiten per tenir un futur digne malgrat no haver tingut una vida fàcil. Somien amb ser cuiners i cuineres, i construir un menjador social per aquelles persones que viuen al carrer.

Volen menjar-se el món, però no tenen recursos econòmics per continuar formant-se.

CONEIXES LA REALITAT DELS JOVES EN RISC D’EXCLUSIÓ?

Són joves en atur, sense estudis i en gran part d’origen estranger que sumen un munt de vivències personals difícils i angoixants. Joves que necessiten un cop de mà per sortir de l’única universitat en la qual estan inscrits, la Universitat Politècnica de Carrer. Sense futur. Sense oportunitats, amb 1.000 portes tancades.

FORMACIÓ I ACOMPANYAMENT, CLAUS PER SORTIR DE LA UNIVERSITAT DEL CARRER

L’Ayoub, la Natacha i l’Abbas estan estudiant actualment un curs de cuina a l’Escola de Segona Oportunitat. Tenen moltes ganes d’aprendre, d’estudiar i de formar-se. Volen aconseguir el que vol tothom, treballar.

Volem apostar per ells i per elles, creiem en el seu potencial. Perquè només incidint en la seva autoestima i acompanyant-los en el seu procés formatiu i de creixement personal,  podran  lluitar amb més força que mai pels seus somnis de futur.

ELS AJUDES A ACONSEGUIR EL SEU SOMNI?

La fundació es fa càrrec d’una part dels costos de formació i acompanyament dels 3 joves i ha cercat fons privats per poder cobrir part de la formació, però no és suficient. Necessitem aconseguir 750€ més per poder cobrir el cost de les beques de L’Ayoub, la Natacha i l’Abbas .

#IMAGINA què pots fer per ajudar-los

SOLS NO PODEN NI PODEM ACONSEGUIR-HO

La Fundació Comtal es suma al Giving Tuesday, que aquest any es celebra el 3 de desembre, per fomentar la solidaritat i mobilitzar a la ciutadania per a que doni diners a la nostra causa solidària.