CORS SOLIDARIS QUE BATEGUEN

El passat divendres 2 de febrer es va celebrar la tercera edició del concert “Cors solidaris per un món d’oportunitats”. El teatre de La Salle Bonanova es va omplir d’emoció i solidaritat en una espectacle musical organitzat per La Salle Solidària, amb la Fundació Comtal i la Fundació PROIDE. Els beneficis obtinguts es destinen íntegrament als projectes a favor de l’educació d’ambdues entitats.

A les 18:30h els focus il·luminaven un escenari vestit per a l’ocasió, amb 8 cors de diferents escoles de La Salle preparats per a actuar: L’orquestra de la Primària Musical de La Salle Gràcia; el grup Sons de Farners de La Salle Santa Coloma de Farners; alumnes de l’escola de música de La Salle Bonanova; alumnes i professors/es de Batxillerat de La Salle Congrés; alumnes de l’ESO de La Salle Sant Celoni, el grup musical The Rocking Souls d’alumnes de La Salle Montcada i Reixac, cor d’alumnes i professors/es de La Salle Premià de Mar i el Cor Juvenil de Clavé XXI de Ciutat Vella amb alumnes i exalumnes de La Salle Comtal.

Els encarregats de presentar l’acte i anar cosint les actuacions entre sí van ser la Paula Salguero i el Gerard Fumadó, ambdós alumnes de Batxillerat d’arts escèniques, dansa i música de La Salle Barceloneta.

En acabar les actuacions es va demanar que pugessin a l’escenari el Germà Josep Canal, Visitador Auxiliar Arlep, President de la Fundació Comtal i de la Fundació PROIDE, el Sr. Jordi Jover, director de la Xarxa d’Obres Educatives, vicepresident de la Fundació Comtal i de la Fundació PROIDE, la Sra. Marta Galligó, directora de la Fundació Comtal i el Sr. David Ortiz, director de la Fundació PROIDE, per donar les gràcies i oferir un petit obsequi.

El Germà Josep Canal va convidar a tothom a col·locar-se la mà al cor per a, simbòlicament, apropar-nos als cors que gràcies a aquesta iniciativa podran bategar a diferents llocs del món. Amb aquesta acció i uns agraïments es tancava el vespre musical i solidari de La Salle.

Cal destacar el servei de bar que es va oferir gestionat per alumnes del Programa de Formació i Inserció en Hosteleria de la Fundació Comtal. D’altra banda, i per dinamitzar la mitja part, es va realitzar la rifa d’una pilota de l’Espanyol, una samarreta signada del Girona i una samarreta del Barça.

L’acte va ser possible gràcies a tots els voluntaris i voluntàries que van ajudar en l’organització. També cal agrair la implicació dels alumnes i professors de La Salle Barceloneta que van fer la gravació de vídeo i imatges i van gravar l’àudio, a La Salle Horta per la cessió de les grades, a La Salle Bonanova pel teatre i el seu equip humà i a Gràfiques Forte per la impressió de les entrades. No volem deixar de mencionar també el suport que tant l’Orfeó Català com REVISA van donar als Cors Solidaris.

Esperem retrobar-nos l’any que ve amb la mateixa il·lusió!

Trobareu més fotos a:

https://www.flickr.com/photos/campanyatriaespai_fundaciocomtal/albums/72157665422927828