CELEBREM EL 10è ANIVERSARI DEL CRAE LA SALLE

El passat dijous 21 de desembre vam celebrar els 10 anys del naixement del CRAE La Salle. Un projecte impulsat amb il·lusió per donar resposta a les necessitats dels infants i adolescents que es troben en situació de desemparament.

Vam convidar a totes les persones que, d’una manera o una altra, han participat d’aquest viatge; infants i adolescents que han viscut al centre, educadors/es que han format part de l’equip que ha fet créixer el CRAE,  voluntaris/es, Patronat, treballadors actuals de la Fundació… En fi, vam convidar a totes aquelles persones, que en algun moment, van decidir que valia la pena participar d’aquesta experiència i van posar l’energia necessària per tirar-ho endavant.

Juntament amb l’equip educatiu, els infants i adolescents que viuen actualment al centre van preparar un vídeo amb el resum d’aquests 10 anys. Experiències compartides, records intensos i moments emotius.

Va ser un dia de retrobaments, un dia per recordar-nos que tot això ha valgut la pena, que la il·lusió amb la que va començar el projecte es manté intacta i que seguim amb ganes de dedicar els nostres esforços a tots aquells infants i adolescents que en algun moment del seu camí ens necessiten.

Moltes gràcies a totes aquelles persones que heu cregut en aquest projecte i que l’heu fet possible!!