CAT | ESP

01-SlideWeb_-EmDicBenjamin

El Benjamin, nascut a Ghana, va arribar a Barcelona als 17 anys, tot sol. Es va quedar al carrer i va venir a la Fundació Comtal perquè li donéssim un cop de mà. No tenia cap suport familiar ni ajut econòmic, així que vàrem acompanyar-lo fins aconseguir que l’acceptessin en un pis educatiu, i assesorar-lo perquè pogués regularitzar la seva situació i començés a estudiarLlegeix la història del Benjamin al Va de Vides.


La Fundació Comtal és la història del Benjamin i de molts més. De famílies que ho estan passant malament. De nens i nenes que no es volen quedar enrere, que volen aprendre, fer-se grans, tenir una oportunitat i un futur millor.

BannerWeb_ EmDicBeatriz_400x400px

La Beatriz ve cada setmana després de l’escola a l’espai de deures i la seva voluntària l’acompanya i l’ajuda amb les assignatures que més li costenLlegeix la història de la Beatriz al Va de Vides. 

BannerWeb_ EmDicMartin_400x400px

El Martín és un jove de la Fundació Comtal que vol tornar-nos, d’alguna manera, tot l’ajut que nosaltres li hem donat. I ho ha fet gravant l’espot de sensibilització de la campanya que us convidem a veure i a compartir a les xarxes!

 

No volem que els infants i joves sense recursos econòmics ni suport familiar com el Benjamin, la Beatriz o el Martín quedin enrere. Per això els acollim, els acompanyem i els oferim tot el suport que necessiten perquè puguin superar les dificultats, millorar la seva situació, i tenir un sou per poder viure. Per continuar ajudant-los, et necessitem. Col·labora!

boto_festeamic_10
boto_festeamic_25
boto_festeamic_50

03-SlideWeb_-EmDicBenjamin

banner_empresa

 

Back to Top
Posa't en contacte amb nosaltres i t'informarem encantats! Tel. 93 319 98 55 • Fax 93 295 46 36 • email comtal@comtal.org

Subscriu-te!

Estigues al dia de les notícies més rellevants de la Fundació Comtal
ENVIA
close-link
Estigues informat/da de totes les activitats de la Fundació
X