CUINA JOVE PER A LA GENT GRAN

El grup de joves del Construeix-te, un programa formatiu que afavoreix la inserció social i laboral a través de la orientació professional, ja te quasi preparat el servei a la comunitat d’aquesta edició d’estiu especial cuina que va començar a principis de juliol.

Construdifucuinawebpost

I és que, per anar una mica més enllà del ja tradicional servei a la comunitat que cada curs porta a terme el Construeix-te, hem organitzat un esdeveniment que implica també a entitats de la Xarxa Laboral del Casc Antic (Migrastudium i Fundació Comtal) i a la Comissió de Gent Gran (Fundació Roure). Volem fer comunitat, fer barri, i afavorir un intercanvi generacional mentre els joves posen en pràctica tot el que han après durant la càpsula formativa.

Per això divendres 24 de juliol a les 13h, un grup de 30 persones grans del centre de dia de la Fundació Roure (Plaça Marquilles, 6, de Barcelona) podrà gaudir d’un menú degustació d’estiu preparat pels joves del Construeix-te i de Migrastudium.

El menú i l’elaboració dels plats s’ha pensat no només tenint en compte el tipus de dieta adequada al col·lectiu de la gent gran, sinó també posant un pes important al desenvolupament dels sentits, i en especial el del gust, que és el que tenen més desenvolupat:

  • Sopa de meló (Elaborada pels joves del Construeix-te).
  • Gaspatxo (Elaborat pels joves del Construeix-te).
  • Crema d’espàrrecs (Elaborada pels joves de Migrastudium)
  • Truita de patates (Elaborada pels joves del Construeix-te)
  • Macedònia amb gelatina (Elaborada pels joves del Construeix-te)

El plat guanyador serà escollit per les persones grans abans d’acabar l’esdeveniment en un concurs, en el que es reconeixerà també la feina feta pels joves.

Preparats, llestos, ja!