CELEBREM SANT JORDI I GARANTIM L’EDUCACIÓ

Un any més, tanquem la campanya de Sant Jordi #UnaRosaUnaOportunitat donant les gràcies a les 61 organitzacions, empreses i escoles que han posat el seu granet de sorra per fer-la realitat. Junts i juntes fem possible que tot infant i jove tingui l’oportunitat d’aconseguir el seu projecte vital independentment de la situació en la que visqui.

Hem aconseguit més de 19.000€ que destinarem a donar beques educatives i acollir en el nostre programa de reforç escolar i capacitació tecnològica a 140 infants i joves vinculats a la Fundació Comtal, com la Jennifer, el Karam, l’Estelbin i la Leire.

Sant Jordi 2022

Volem agrair també a l’equip de la Fundació (voluntariat, alumnat, professionals,…) tot l’esforç dedicat perquè aquesta campanya continuï viva, un any més, tot i les dificultats derivades per la pluja i el vent.

Fem una menció especial a Mercabarna per donar-nos les roses de les paradetes solidàries que vam posar a l’Espai Comunitari Benet Corner i davant del Mercat de Santa Catarina, el mateix dia 23 per celebrar la diada amb tothom que es va apropar.

Sant Jordi

Al Benet Corner, vam fer comunitat amb veïns, veïnes, entitats i famílies del barri organitzant activitats a l’aire lliure; com un espai d’intercanvi de llibres de segona mà i un taller de dibuix infantil,  tot preparat amb el suport de l’alumnat de l’Escola de Segona Oportunitat de la Fundació Comtal.

Ens acomiadem un any més molt agraïdes i satisfetes després d’una campanya de Sant Jordi molt participativa, on hem aconseguit doblar gairabé els ingressos respecte a l’any passat, recuperar la implicació de les empreses abans de la pandèmia i sumar noves.

Sant Jordi 2022

Gràcies de nou a totes les persones, empreses i escoles que han garantit l’educació aquest Sant Jordi:

Hoteles H10
La Salle Catalunya
Bioibérica
Revisa
Serunion/Hosteses
Hoteles Ibis
Hoteles Ilunion
Central Borne
Soho House
Banco Mediolanum
Gran Hotel Central
Hotel Mandarin
Omnipack
Aigües de Barcelona
Barcelona Technical Center
The GB Foods
Seitsa
Fundació de l’Esperança

Etnia
Confide
Fundació La Caixa
Hotel Dante
Cerascem
Nexe
Agroalimen
Col·legi de Farmacèutics
Vidrebany
Electry Consulting/ Nabalia Energía
Hoteles Vincci
Tappx
Berryglobal
Fundació Escola Cristianes de Catalunya
E&S serveis de neteja
Ontranslation