CAMPANYA SOLIDÀRIA DE NADAL

Impulsem amb il·lusió una nova campanya solidària de Nadal en la que us proposem que col·laboreu, un any més, de diverses formes:

Recollint joguines i material escolar nou:

Volem que tots els infants i joves puguin gaudir del Nadal amb il·lusió i disposar del material bàsic que necessitaran durant el curs. Podeu consultar el llistat amb tot el que demanem al cartell adjunt. S’ha elaborat seguint criteris educatius alhora que analitzant les necessitats dels infants i joves als que acompanyem. El que es reculli ha de ser nou i sense embolicar, assegurant així que el que arriba està en bon estat i facilitant la tasca d’embalatge i la classificació per edats. Darrer dia de recollida: 23 de desembre.

Tot el que aconseguim es repartirà entre els més de 150 infants, adolescents i joves de la Fundació Comtal en la celebració del Tió la setmana del 15 al 22 de desembre i la dels Reis el dia 6 de gener.

Recollint aliments perdurables:

Durant la campanya també es fa recollida d’aliments. Aquests s’utilitzaran al llarg de l’any al pis de menorsi en els tallers de cuina que es fan amb els joves i amb les famílies per millorar la seva alimentació i disminuir els riscos de la precarietat econòmica que viuen. Darrer dia de recollida d’aliments: 12 de gener. El llistat amb el que necessitem el podeu consultar al cartell adjunt també.

Organitzant accions solidàries i col·laborant econòmicament: 

Podeu organitzar mercadets solidaris, vendre merchandaising de la Fundació, muntar un esmorçar amb cor amb els companys de feina i fer els vostres donatius. Amb el que aconseguim, podrem comprar tot el que falti per la campanya de Nadal i disposarem d’un fons econòmic per becar als infants i joves als programes educatius i socials després del Nadal i el que queda de curs.

Amb 25€, ajudem a una família perquè rebi suport i assessorament legal.

Amb 50€, bequem a un jove sense sortides laborals perquè pugui formar-se i trobar feina.

Amb 100€, bequem a un infant perquè rebi suport escolar i estigui acompanyat, durant 5 mesos.

Per a + informació, poseu-vos en contacte amb l’Ainara García. 932954636. comunicacio@comtal.org

En nom dels infants, adolescents i joves i de tot l’equip de la Fundació Comtal, gràcies!

Cartell-recollida-joguines-material-alimentsCartell campanya

Spot campanya