AJUDA’L A REESCRIURE EL SEU FUTUR

Llancem una nova campanya de sensibilització coincidint amb l’inici del curs escolar, un moment clau per remarcar la importància de l’educació com a motor de canvi i de transformació.  “Ajuda’l a reescriure el seu futur” és el lema escollit per tal de conscienciar  la societat  en el sentit que la seva ajuda és clau perquè els infants i joves en situació de vulnerabilitat puguin trencar el cercle d’exclusió en què  viuen.

La Fundación Foessa va publicar un estudi al mes d’abril del 2016 que reflectia una situació alarmant: “El 80% dels infants que neixen pobres continuaran sent pobres quan siguin adults”. Això posa de manifest  l’heretabilitat de la pobresa a la  qual s’enfronten els infants i joves que acompanyem i contra la qual lluitem.

El que volem transmetre és que, per sortir d’aquesta situació, els infants i joves no només necessiten tenir cobertes les seves necessitats bàsiques. També necessiten suport educatiu i emocional, formació, motivació, i algú que els escolti i els acompanyi de  manera constant. Tot això és vital perquè puguin trencar el cercle d’exclusió i transformar les dificultats que viuen.

A la Fundació Comtal, convençuts que tothom es mereix una oportunitat, lluitem per canviar aquesta situació. El nostre objectiu és millorar la qualitat de vida de les persones més desfavorides més enllà de la seva procedència, situació econòmica o familiar.

No només els acollim, acompanyem, orientem i formem. També els ajudem a resoldre els problemes amb què es troben a l’escola o amb la família,  i a trobar feina. Amb l’ajut del gran grup de col·laboradors i voluntaris els rebem, amb un somriure d’orella a orella, i els ajudem a reescriure el seu futur.

El darrer curs hem atès 2.200 infants, adolescents i joves amb dificultats, però queda molta feina per ferPerquè reescriure futur és reescriure l’educació, la situació familiar i laboral de tots aquests infants i joves i de molts més.

dona-una-oportunitat-futur