ACTE DE SIGNATURA DELS CONVENIS PFI 2017-2018

El 19 de gener de 2018 al saló de cròniques de l’Ajuntament de Barcelona, es va formalitzar la relació de col·laboració entre la Fundació BCN Formació Professional i l’Ajuntament de Barcelona amb els 15 centres educatius i entitats socials de la ciutat, entre les quals està la Fundació Comtal.

Els centres i les entitats socials són els encarregats d’impartir els vint-i-dos Programes de Formació i Inserció (PFI) cofinançats per l’Ajuntament de Barcelona, en el marc del Pla 16-19 i d’acord amb la mesura de govern “Impuls al projecte educatiu de ciutat”. Aquesta mesura pretén fer de Barcelona una capital de la innovació pedagògica, i va ser aprovada al febrer del 2016 per la Comissió de Drets Socials, Cultura i Esports.

L’acte va estar presidit per la tinenta d’alcaldia de Drets Socials, Laia Ortiz, el comissionat d’Educació i Universitat de l’Ajuntament de Barcelona, Miquel Àngel Essomba, i el vicepresident de la Fundació BCN Formació Professional, Pere Fàbregues.

A la Fundació Comtal continuem apostant per millorar l’èxit educatiu dels i les joves de 16 a 21 anys que no han graduat en l’ESO i treballem juntament amb l’Ajuntament i les entitats socials en una estratègia comuna i compartida per l’equitat educativa i la millora d’oportunitats dels joves a fi i efecte d’aconseguir que l’educació sigui un dret per a tothom al llarg de la vida.