A LA FUNDACIÓ COMTAL ENS VESTIM DE FESTA

Què celebrem? El teu casament, la seva comunió o el bateig dels teus fills. No, no ens hem tornat bojos, és que des de fa unes setmanes formem part de la ONG CelebrationgMemories i volem que la conegueu.

Es dediquen a fer invitacions, detalls i accessoris la mar d’originals per a qualsevol celebració que sigui important per a tu o per als teus i, a més a més, són solidaris. Frases com “No menjarem perdius, ens menjarem el món”, “Canvio aquesta xapa per unes sabates planes” o “Patosa ballant, experta besant”, són alguns dels exemples del que fan.

La idea és que tot el que et pensaves gastar amb els detalls de la festa i t’has estalviat demanant-los a través de CelebrationgMemories ho donis a la ong o causa que més t’agradi. Col·laboren entitats com UNICEF, ACNUR, Amnistia Internacional, MSF, Save the Children o GreenPeace, entre d’altres.

A la Fundació Comtal ens va encantar aquesta iniciativa i la persona que està darrere d’ella més. És en Mario García, un jove incansable i ple d’idees que des de fa 4 anys combina el seu treball de dissenyador i marketing manager d’una empresa de Barcelona amb la seva passió: col·laborar amb el seu granet de sorra i ajudar als que més ho necessiten.

Ja han recaptat 38.940€ i la última ajuda va anar destinada a la lluita conta el càncer. Pensem que és una bona forma de que tots guanyin: els que celebren guanyen en originalitat, els convidats s’emporten un bon record i sobretot, guanyen els que més ho necessiten.

Vols vestir-te de festa amb nosaltres?