T’ESPEREM AL IV SOPAR SOLIDARI!

Et convidem al IV Sopar Solidari #ReescrivimFutur!

El proper 17 de juny a les 20h organitzem una nova edició de Sopar Solidari al pati de La Salle Barceloneta i volem gaudir-ho amb tu!Tot el que recaptem es destinarà a garantir un estiu inclusiu, divertit i saludable pels infants i adolescents de l’àrea socioeducativa i residencial de l’entitat.

L’acte l’organitzem amb l’objectiu de combatre les desigualtats que s’intensifiquen durant l’estiu.
Moltes famílies no tenen els recursos suficients per a que els seus fills i filles puguin fer activitats d’estiu, colònies o campament, i acaben sols a casa o al carrer.
Amb els fons recaptats del sopar, garantirem el dret al lleure i cobrirem les seves necessitats bàsiques.

L’alumnat del Programa de Formació i Inserció de Cuina i Serveis de Restauració de la nostra Escola de Segona Oportunitat, ja està treballant en el menú degustació del sopar i seran els encarregats de fer el servei durant l’acte.

En el sopar podràs tastar el menú amb beguda i postre, gaudir d’un espectacle de màgia a càrrec del Mag Gam Tarrés i participar en el sorteig de vales i regals.

IV sopar solidari

El IV Sopar Solidari #ReescrivimFutur, a la vegada, marca l’inici del nostre repte solidari d’estiu per aconseguir que 125 infants, adolescents i joves puguin fer activitats d’estiu, colònies, i campaments durant juny i juliol, així com cobrir les seves necessitats d’alimentació

Si no pots sumar-te el 17 de juny al IV Sopar Solidari #ReescrvimFutur, però vols fer possible l’estiu lúdic i educatiu que es mereixen i necessiten els nostres infants i adolescents, pots participar amb la Fila 0, fent un donatiu al repte solidari d’estiu.

T’esperem amb molta il·lusió!