CELEBREM SANT JORDI AMB LA IL·LUSIÓ DE SEMPRE!

Un any més, tanquem la campanya de Sant Jordi #UnaRosaUnaOportunitat donant les gràcies a les 32 organitzacions, empreses i escoles que han posat el seu granet de sorra per fer-la realitat. Junts i juntes fem possible que tot infant i jove tingui l’oportunitat d’aconseguir el seu projecte vital independentment de la situació en la que visqui.

Hem aconseguit més de 10.000€ que destinarem a combatre les causes de vulnerabilitat que viuen infants com l’Eddy, la Mariami, i l’Hanxin, infants del Centre Obert Tria que no volen quedar-se enrere malgrat la situació de pandèmia i les dificultats de les seves famílies.

Volem agrair també a l’equip de la Fundació (voluntariat, alumnat, professionals…) tot l’esforç dedicat perquè aquesta campanya continuï viva, un any més, tot i les dificultats derivades de la situació sanitària.

Fem una menció especial a Mercabarna per donar-nos les roses de la paradeta solidària que vam posar a l’Espai Comunitari Benet Corner el mateix dia 23 per celebrar la diada amb tothom que va poder venir. Seguint els protocols sanitaris, vam fer comunitat amb veïns, veïnes, entitats i famílies del barri.

Van poder participar en diferents activitats a l’aire lliure; com l’intercanvi de llibres de segona mà o l’espai de lectura i van poder col·laborar a la paradeta de roses i punts de llibre solidaris, tot muntat i dinamitzat amb el suport dels joves del programa Construeix-te de l’Escola de Segona Oportunitat de la Fundació Comtal.

Una diada de Sant Jordi diferent, però molt especial, que malgrat les limitacions del context sociosanitari vam organitzar amb molta il·lusió i que esperem recordeu amb un bon somriure.
Entre tots i totes fem possible que les persones que atenem tinguin una oportunitat de futur.
Empreses col·laboradores amb la campanya:

Aigües de Barcelona

Agrolimen

Banco Mediolanum

Barcelona Technical Center

Bioibérica

Bóboli

Cat Real Estate

Central Born

Ceras Cem

Col·legi la Muntanyeta

E&S Serveis de Neteja

Electry Consulting

Fundació Esperança

Gallina Blanca

La Salle Comtal

La Salle Congrés

La Salle Manresa

La Salle Montcada

Mercabarna 

Nexe

OnTranslation

Seitsa

Serunion/Hostesa

Serveis Centrals La Salle

Soho House

Soom Fibra

Suez

Tappx

Tortajada Arquitectos

Veepee

Vidre Bany

Younited Credit