CAT | ESP

Tu ets la peça clau per canviar el futur dels infants i joves més vulnerables. Fes-te soci/sòcia de la Fundació Comtal i ajuda’ls a reescriure el seu futur. Amb el teu suport econòmic podrem reescriure l’educació, la situació familiar i laboral dels més de 2.000 infants i joves que cada any atenem, amb garanties de futur.
No podem fer-ho sense el teu suport.

  Amb quant vols col·laborar?

  Dades Personals
  Forma de pagament


  * camps obligatoris

  Fent-te soci/sòcia de la Fundació Comtal col·labores econòmicament de forma regular, transformant la vida dels infants i joves que més ho necessiten. Nosaltres ens comprometem a mantenir-te al dia dels èxits que tu fas possible i també informat a través dels nostres canals de comunicació.

  Moltes gràcies per fer-los costat.

  “He decidit fer alguna cosa per ajudar la gent que està a prop i que la necessita. Saber que amb un petit esforç puc contribuir em dona satisfacció. M’enriqueix com a persona”
  Paula, sòcia de la Fundació Comtal.

  La teva aportació té beneficis fiscals. Podràs deduir-te fins a un 80% de la teva donació. Per a més informació, fes clic aquí.

  Així distribuïm els nostres fons:

  contacta-4Si tens qualsevol dubte, pots contactar amb nosaltres trucant al 93 295 46 36 o enviant un mail a comtal@comtal.org

  Back to Top
  Posa't en contacte amb nosaltres i t'informarem encantats! Tel. 93 319 98 55 • Fax 93 295 46 36 • email comtal@comtal.org
  X